<

365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@

图片
Creative Park
alt text goes here

Creative Park приложение

Възползвайте се от стилни ръчно изработени декорации, персонализирани поздравителни картички, хартиени макети за разпечатване и др. – всичко това безплатно.

Изтегляне за iOS
Изтегляне за Android

Майсторете. Създавайте. Творете.

От парти декорации за дома до украсяване на интериори, от идеи за лесни творчески проекти до 3D модели в стил оригами – забавлявайте се с хартия в ежедневния си живот със семейството и приятелите.

Разгледайте

Независимо дали търсите вдъхновение за парти декорации, или просто искате да се забавлявате със сгъваеми хартиени модели през някой мързелив следобед, ние имаме това, което търсите, в приложението Creative Park.

Explore
Try something new

Пробвайте нещо ново

Скуката е минало благодарение на функцията за лесно търсене, обогатената библиотека от хартиени макети за разпечатване и свежите творчески идеи. Оглеждайте се всеки сезон за актуализации и за специални събития!

Направете го свое

Добавете личен стил към творбите си с функцията за редактиране. Персонализирайте хартиените макети за разпечатване, добавете снимки и текст, за да ги направите специални. Съхранете редактираните проекти и ги пресъздайте отново далеч от вкъщи.

Make it your own
Create with ease

Създавайте с лекота

Преминете директно от редактиране към печат, без да излизате от приложението. Нужни са ви единствено съвместим мастиленоструен принтер на Canon и приложението Creative Park. Просто извършете лесния процес на регистрация* и ще можете да създавате собствени проекти, когато и където пожелаете.

Създаване на Canon ID

Съвместимост с приложението Creative Park

За повече информация относно поддържаните модели мастиленоструйни принтери на Canon посетете тази уебстраница: https://ij.start.canon/cpapp-model

Това приложение е налично за устройства с iOS и Android, съвместимо е с операционни системи iOS 12.0 или по-нова/Android OS 5.0 или по-нова.

Езици
Налично на английски, чешки, датски, нидерландски, финландски, френски, немски, италиански, норвежки, полски, португалски, руски, испански, шведски и турски.

* Creative Park е услуга за достъп до безплатно съдържание, която е налична ексклузивно за собственици на принтери на Canon. Създайте или влезте във вашия Canon ID акаунт, регистрирайте вашия принтер на Canon и изтеглете приложението Creative Park, за да използвате функциите за редактиране и печат.

Създаване на Canon ID

Canon ID е вашият личен акаунт, който можете да използвате за достъп до услугите и приложенията на Canon, както и да регистрирате вашите продукти на Canon. Получете достъп до програмата Print Rewards, магазина на Canon и се наслаждавате на ексклузивното съдържание на Canon ID.

Създаване на Canon ID

Свързани статии

Съвети за интелигентен печат, забавни идеи, творчески проекти и хитри начини да се възползвате максимално от любимите си снимки.

Вижте всички статии

Може да се заинтересувате също и от