<

365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@

图片

ОТПЕЧАТВАНЕ И ТВОРЧЕСТВО

Отпечатайте ключовите моменти от живота с Canon Zoemini S2

От самостоятелни пътувания до първи изложби – ние разговаряме с група млади хора за събитията, които са означавали най-много за тях, и как са споделили тези спомени чрез фотоапарата с вграден принтер за моментални снимки Canon Zoemini S2.
Протегнати ръце държат няколко фотоапарата Canon Zoemini S2, единият отпечатва изображение, а човек до него държи черно-бяла разпечатка.

Всеки има специален момент в живота, с който се гордее, или преживяване, което го е направило това, което е днес. Независимо дали става дума за дипломиране, за първа почивка с приятели или за добра оценка на изпит, тези постижения трябва да се записват и споделят.

Значението на този ?голям момент в живота“ може да не е очевидно сега, поради което си струва да заснемете възможно най-много спомени – големи или малки – да ги споделите незабавно с приятели или семейство или да украсите стаята си или вещите си като щастливо напомняне за добрите времена.

Canon предизвика група студенти да покажат своите големи моменти в живота под формата на снимки. Открийте кои са били тези променящи живота събития и разберете как са ги отпразнували с помощта на фотоапарата с вграден принтер за моментални снимки Canon Zoemini S2.

Запознайте се с групата

Четирима млади хора позират за групово селфи в парк, което заснемат с фотоапарат с вграден принтер Canon.

Нашата група улови в снимка момента на първата им среща. Фотоапаратът с вграден принтер Canon Zoemini S2 има ринг лампа и огледало, което го прави идеален за групови селфита, които можете да отпечатате веднага, за да споделите с всички. Също така компактните размери на фотоапарата го правят лесен за носене навсякъде.

Canon Zoemini S2, смартфон и подбор от разпечатки са изложени на дървена повърхност. Може да се види ръка, която използва сензорния екран на смартфона.

Canon Zoemini S2 може да се използва като фотоапарат за моментални снимки и като принтер, така че можете да отпечатвате вече съществуващите изображения в галерията на смартфона си чрез приложението Canon Mini Print.

Нашата група е съставена от четирима студенти, които учат в Cardiff University, Уелс: студенти по магистратура Ashvin Tiwana, Megan Gaen и Shubhangi Dua, плюс Evie Ingles, която е първа година студентка в музикална програма. Заедно те споделиха и отпечатаха най-гордите моменти в живота си до момента.

Групата използва Canon Zoemini S2, интелигентен 2 в 1 компактен фотоапарат и фотопринтер, който е идеален за съхраняване на ценни спомени. С време за печат от приблизително 50 секунди можете да вдъхнете живот на снимките си почти мигновено, като приложението Canon Mini Print ви помага да извлечете повече от снимките си и да ги превърнете в мини произведения на изкуството, готови за изложба.

Ashvin Tiwana

Човек, който използва приложението Canon Mini Print на смартфон, за да отпечата снимките си като кръгли стикери. Масата на заден план е покрита с разпечатки от Canon Zoemini S2.

?Наистина ми хареса да разпечатвам снимките си чрез Canon Zoemini S2“, казва студентът по магистратура Ashvin Tiwana. ?Възможността за добавяне на текст в приложението Canon Mini Print е също полезна функция, защото ви позволява да запомните къде сте били по време на пътуванията си. Споменът ще се запази на снимката и ще ви напомня за преживяното.“

Мъж се усмихва към фотоапарата, държейки малки разпечатки на снимки от ваканция пред лицето си.

Плъзгащият се превключвател в горната част на Canon Zoemini S2 позволява на потребителите да превключват между режимите, включително пейзаж без светкавица, портрет с автоматична светкавица и селфи с ринг лампа.

Ashvin избра пътуване из Виетнам като свой голям момент. Той обича да пътува сам и в пътешествията си е изследвал надлъж и нашир различни култури. Първото му самостоятелно пътуване било до Франция и оттогава насам той е пътувал из Камбоджа, Виетнам и Ирландия.

?Откакто бях на 19 години, имах късмета да пътувам по света“, казва той. ?Най-хубавото при самостоятелното пътуване е, че не е нужно да се съобразявате с графика на някой друг и така можете да разглеждате и пробвате нови неща в зависимост от това какво ви харесва.“

Снимката, която той избра да отпечата, е била заснета по време на пътуването му до Виетнам през 2020 г., когато е бил на обиколка с лодка около залива Халонг.

?Наистина се насладих на цялото си преживяване във Виетнам, защото намерих наистина добър приятел по време на това пътуване с лодка и все още сме близки до ден днешен“, казва той. ?Това преживяване още повече ми показа защо харесвам самостоятелното пътуване – защото срещаш красиви хора и можеш да създадеш специална връзка не само с местата, които виждаш за първи път, но и с хората, с които споделяш преживяването.“

Ръце поставят кръгли стикери на гърба на смартфон.

?Чудесно е, че можете да добавяте рамки, филтри и стикери в приложението Canon Mini Print“, казва Ashvin.

За да покаже гордо един от любимите си спомени, Ashvin реши да отпечата снимката си върху предварително изрязаните кръгли хартиени стикери Canon ZINK 1.3" и да залепи тази снимка, както и допълнителни изображения от другите му приключения, на гърба на телефона си, за да може да ги гледа всеки ден като напомняне за пътуванията му. Фотоапаратът с вграден принтер Zoemini S2 на Canon и хартията за стикери са както малки, така и достатъчно леки, за да ги вземете със себе си по време на приключенията си и да отпечатвате мигновено спомените.

Evie Ingles

Черен калъф за банджо стои подпрян на бяла облицована стена, а върху него някой лепи кръгли стикери на Canon.

?Смятам, че Canon Zoemini S2 е наистина забавен“, казва студентката по музика Evie Ingles. ?Той е малък и компактен и това го прави наистина леснопреносим. Можете да заснемате снимки с него или да отпечатвате изображения от вашия смартфон – толкова е лесно.“

Жена гледа право към фотоапарата, държейки пред лицето си малка разпечатка на себе си на сцената.

За Evie важният момент в живота ?, а именно това да е на сцена, е не само приятен концерт, но и значимо преживяване. ?Това беше едно от най-забавните неща, които съм правила, и също така голямо постижение за мен като артист и за моята увереност“, казва тя.

Evie избра първото си поп изпълнение като свой голям момент в живота и реши да се наслади на спомена, като залепи своята разпечатка от Canon Zoemini S2 върху калъфа си за банджо, за да я носи със себе си за бъдещи концерти.

?Това беше може би най-голямото представление, което съм правила досега“, обяснява тя. ?Беше с поп групата на Cardiff University и беше много вълнуващо за мен, защото пеех на голяма сцена пред голяма аудитория.“

Освен че пее, Evie свири на саксофон, кларинет, флейта, банджо и пиано. Самозалепващата хартията за печат на Canon Zoemini S2 е удобна за Evie, когато прави разпечатката за калъфа си за банджо. Тя също така отпечатва някои изображения върху предварително изрязаните кръгли хартиени стикери Canon ZINK 1.3", за да украси допълнително музикалния калъф.

?Така или иначе обичам да заклепвам стикери на музикални групи върху калъфа си за банджо, така че залепих там и моята разпечатка от Canon Zoemini S2“, казва тя. ?Когато изнасям концерти, ще има какво да ми напомня за този значим момент.“

Evie също хареса работата с приложението Canon Mini Print и добави рамка към изображението си. ?С него се работи много лесно“, казва тя. ?Беше лесно да свържа Canon Zoemini S2 чрез Bluetooth, като също така добавих и рамка към изображението ми, което беше страхотно, тъй като имаше същата цветова схема като снимката и наистина я подобри.“

Megan Gaen

Две ръце държат Canon Zoemini S2 и смартфон, на чийто екран се вижда снимка от дипломиране в приложението Canon Mini Print.

Студентката по магистратура Megan Gaen се забавляваше като експериментираше с функциите в приложението Canon Mini Print. Можете да задавате настройка за самоснимачката и да задействате спусъка дистанционно чрез приложението, да проверявате изгледа на живо, да добавяте готина персонализация и да правите колажи.

Жена закача малка черно-бяла снимка на низ от лампички, по който вече има други закачени снимки.

Megan намира Canon Zoemini S2 за наистина лесен за употреба. Тя излага на показ разпечатката си в университетската си спалня, прикрепена към низ от лампички.

Megan посочва завършването на бакалавърската си степен ?от вкъщи“ като неин важен момент от живота. Подобно на много студенти, чието присъствие в университета беше засегнато от пандемията Covid-19, дипломирането на Megan в университета University of Southampton беше отменено.

?Моят голям момент в живота беше през 2021 г., когато завърших бакалавърската си степен по немски и испански“, казва тя. ?Все пак имахме възможността да си наемем тоги, така че направих малко дипломиране у дома с родителите си. Направихме някои хубави снимки и това беше наистина важно, защото това бяха четири години упорита работа и моментът си заслужаваше да бъде отпразнуван.“

Освен че е поставила снимката на стената в спалнята си в университета, Megan планира да окачи копие на снимката у дома на стената в стаята си при останалите ? снимки. ?Преобладаващите цветове на снимките са черно и бяло и затова използвах приложението Canon Mini Print, за да добавя черно-бял филтър. Беше наистина удобно, тъй като не ми се налагаше да я редактирам чрез компютъра си“, обяснява тя.

Megan отпечатва, използвайки съществуващо изображение от галерията на своя смартфон, но на гърба на вашия Canon Zoemini S2 има бутон за филтър, който ви позволява да превключите от ярки цветове към снимане в черно и бяло. Има също така и възможност да се свържете с Facebook, Instagram и Google Photos чрез приложението и да разпечатате изображенията си от там.

?Помислих си, че добавянето на всички малки стикери, филтри и рамки е наистина страхотно, както и това, че после можете да персонализирате изображението си по свой вкус“, казва тя. ?Беше лесно и бързо – и не трябваше да се тревожа, че мастилото ще изсъхне.“

Shubhangi Dua

Млада жена, седнала в плетен стол, гордо държи картина. В скута ? и до нея има още две цветни произведения на изкуството.

Студентката по магистратура Shubhangi Dua използва Canon Zoemini S2, за да разпечата поредица от снимки от дебютната си художествена изложба. ?Никога преди не съм смятала изкуството за професия, но заради изложбата се чувствам така сякаш мога да се нарека художник“, казва тя.

Shubhangi е амбициозна художничка и естествено нейната творческа страст трябваше да бъде част от нейния най-важен момент в живота. Наскоро тя сбъдна мечтата си да представи своята първа художествена изложба на фестивала за изящни изкуства в Бат, Англия.

?Избрах тази картина (вижте по-горе) да бъде моят голям момент, защото тази творба е от първата ми изложба“, казва тя. ?Когато видях творбата ми окачена на стената сред тези на много други талантливи художници, изпитах усещане за постижение и признание за упоритата работа, която свърших. Това е важен момент, защото в продължение на много години си мислех, че не съм достатъчно добра, за да съм художничка, и се радвам, че опровергах това.“

Canon Zoemini S2 стои с лице надолу върху цветни творби до малък стикер с изображение на тези творби, който бива залепван в дневник.

Shubhangi отпечатва големия момент в живота си за своя дневник. Canon Zoemini S2 има време за зареждане от приблизително 120 минути и дори можете да печатате, докато се зарежда.

Жена в сиво палто се усмихва към фотоапарата, докато една ръка държи малка разпечатка на снимки на произведения на изкуството пред нея.

Бутонът за бяло поле добавя бяло или персонализирано поле към вашата разпечатка.

Shubhangi отпечата също така и две картини от изложбата, които са много лични за нея. ?Тези две картини са създадени да стоят една срещу друга“, обяснява тя. ?На голямата картина е майка ми, а на малката съм аз като по-малка.“

Приложението Canon Mini Print предлага широка гама от стикери с изображения от такива на цветя до такива на животни. Shubhangi използва приложението, за да добави няколко стикера с цветя към разпечатката на картините, за да съответстват на природната тема. ?Сложих разпечатките в дневника си и ще направя копия, които ще играят ролята на табло за постижения в стаята ми, за да ми напомнят за успехите ми“, казва тя.


Така че, независимо дали искате да се похвалите пред всички с вашия ?голям момент в живота“ и да го покажете на света, или да запазите спомена жив в личен дневник, Canon Zoemini S2 и останалата част от гамата Canon Zoemini са идеални за създаване на разпечатки, които да показвате у дома, с които да украсявате техниката си и да споделяте със семейството и приятелите си. Какво чакате? Не забравяйте да споделите резултатите си с хаштага #FreeYourStory, като тагнете @canonemea.



Написано от Tamzin Wilks

Свързани продукти

  • Фотоапарати за моментални снимки и джобни принтери

    Canon Zoemini S2

    Издигнете селфитата си на по-високо ниво с джобен фотоапарат-принтер, снабден с огледало, ринг лампа, отдалечено задействане на спусъка и изглед в реално време.
  • Принтери за дома

    Canon Zoemini 2

    Получавайте мигновени разпечатки от вашия смартфон навсякъде и по всяко време с помощта на захранвания с батерия джобен принтер Zoemini 2.
  • Принтери за дома

    SELPHY SQUARE QX10

    Съхранявайте вашите специални спомени като красиво изработени разпечатки, които можете да правите навсякъде – безжично.

Свързани статии