<

365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@

图片

ОТПЕЧАТВАНЕ

Подобрете бизнеса си с печат

Открийте как принтерите MegaTank MAXIFY и PIXMA на Canon – със своята скорост, надеждност, гъвкавост и изключително ниски експлоатационни разходи – могат да помогнат на вашия бизнес да процъфти.
Жена седи и работи на лаптоп с принтер MegaTank на Canon на бюрото до нея.

Всеки бизнес трябва да изглежда добре на хартия. Независимо дали работите в офис, у дома или комбинирате и двете, гамата принтери MegaTank MAXIFY и PIXMA на Canon осигурява производителността, лекотата на използване и качеството, от което се нуждаете, за да създавате страхотно изглеждащи документи и разпечатки бързо и лесно. Освен това зареждащите се патрони с мастило с голям обем спестяват време, пари и усилия. Всъщност някои от тези принтери могат да ви спестят до 90% от общите разходи за притежание в сравнение с конвенционалните мастиленоструйни и лазерни принтери, така че те също са чудесни за вашия бизнес.

Ето какво могат да предложат и как да извлечете максимума от тях въз основа на опита на хората, които ежедневно разчитат на тях за бизнес.

1. Бързина и ефективност

Ръката на потребителя държи бутилка с жълто мастило, готова за поставяне в принтер MegaTank на Canon.

MAXIFY GX1040 е идеален за хибридни служители – той е достатъчно компактен, за да заема малко място в домашната среда, но е проектиран да предлага същите широки предимства в производителността като останалата част от гамата принтери MAXIFY, благодарение на високите скорости на печат и многократно зареждащите се патрони за мастило с голям капацитет.

Ian Scullion от Fasciato Architects използва MAXIFY GX7040 в натоварения си офис. Работейки с кратки срокове, той цени бързите скорости на печат от 24 ipm монохромно и 15,5 ipm цветно, както и факта, че принтерът може да сканира и двете страни на двустранни документи с едно минаване, спестявайки ценно време. Настройката също е бърза и лесна.

?Целият процес по инсталиране отне само около 10 – 15 минути“, казва Ian. ?Всяка от четирите бутилки с мастило е с индивидуална форма на накрайника за зареждане и е цветно кодирана, така че физически не можете да заредите мастило в грешния резервоар. Не е нужно да стискате бутилките и мастилото автоматично спира да тече, когато резервоарът е пълен, така че няма опасност от разливане.“

Друг модел, който е изключително подходящ за хибридни работници, Canon MAXIFY GX1040, е забележително компактен, бърз за настройка и лесен за използване със своя интуитивен цветен сензорен екран с възможност за персонализиране и многоцветен LED индикатор за състоянието. Има достатъчно мастило в един комплект бутилки за около 3000 цветни страници1, като производителността е подобрена чрез бързо отпечатване с до 15 ipm за монохромни и 10 ipm за пълноцветни страници.2 Спестяващата място касета за хартия за 250 листа се прибира добре вътре в основата на принтера, а MAXIFY GX2040 разполага в допълнение с автоматично подаващо устройство за 35 листа за по-лесно сканиране и копиране на многостранични документи.

2. Ниска цена на притежание

Потребител добавя хартия към касетата в предната част на принтер Canon MAXIFY.

MAXIFY GX7040 има две касети за хартия за 250 листа и задна тава за подаване на хартия, както и D-ADF (автоматично подаващо устройство за документи) за 50 листа, което може да сканира двете страни на двустранен документ едновременно. Това означава по-малко време, прекарано в смяна на хартията в тавата или повторно подаване на документ, за да сканирате другата страна.

За цялостна производителност ефективният бизнес принтер не е само скорост и ефективност. Важни са и покупната цена, както и експлоатационните разходи. ?Наистина сме доволни, че MAXIFY GX7040 ни осигурява толкова големи спестявания на разходи“, казва Ian.

Продуктовият специалист на Canon Europe Zubair Rahim обяснява ниските общи разходи на притежание за принтери като MAXIFY GX7040 и MAXIFY GX6040. ?Ние определяме средната цена на страница и общите разходи за около пет години, включително цената на самия принтер, както и консумативите. И двете стойности са наистина ниски с тези принтери. Можете да очаквате средни спестявания от до 90% от общите разходи за притежание спрямо топ 10 лазерни и мастиленоструйни принтери.“

3. Качество на печат

Жена използва маркер върху отпечатан документ с принтер MegaTank на Canon на бюрото.

Зареждаемите патрони за мастило с голям капацитет за отпечатване в принтерите MegaTank на Canon като MAXIFY GX2040 означават по-малко време, изразходвано за поръчки на патрони. Използването на пигментни мастила гарантира, че документите са ?трайни за бизнес“, както и устойчиви на размазване, водоустойчиви и устойчиви на маркери.

Качеството на документите, които една компания изпраща, може да бъде от решаващо значение за начина, по който я възприемат нейните клиенти и потенциални клиенти. ?Понякога изпращаме кандидатури за награди или състезания и също така обичаме да отпечатваме изображения за офиса, използвайки различни видове хартия“, казва Ian. ?Качеството на печат на MAXIFY GX7040 е много по-добро от това на другите принтери, които сме използвали в миналото.“

MAXIFY GX1040, MAXIFY GX2040, MAXIFY GX7040 и MAXIFY GX6040 използват пигментни мастила и за трите цвята, както и за черното. Това им позволява да отпечатват наистина ясен текст и богати и наситени цветове за графики с невероятни фини детайли, които запазват четимостта и на най-ситните шрифтове, като например дребния шрифт в правни документи. Както монохромните, така и цветните документи са много устойчиви на размазване, което помага да се запази висококачествен външен вид и е бонус, когато искате да използвате маркери.

4. Удобство и свързаност

Човек работи на бюро в офис на инженерна компания с принтер Canon MAXIFY на шкаф на заден план.

Предните прозрачни панели в принтерите MegaTank на Canon улесняват следенето на нивата на мастилото и навременната поръчка на рентабилни бутилки с мастило за зареждане.

Потребител държи таблет със стълбова диаграма на екрана, докато разпечатка на същата диаграма излиза от принтер на Canon.

Premier Insurance използва приложението Canon PRINT за отпечатване на документи от мобилен телефон или таблет на своя MAXIFY G6040 в офиса или от разстояние.

Anik Islam установи, че Canon MAXIFY G6040 е идеален за натоварената офис среда на Premier Insurance. Капацитетът от 350 листа на принтера, двупътното подаване на хартия и зареждаемите патрони с мастило с висок капацитет означават по-малко загубено време за зареждане на хартия и поръчване на патрони с мастило.

Друго предимство е способността на тези принтери да работят с разнообразна гама печатни носители – от обикновена хартия и картички до пликове и фотохартия. Тъй като бизнесът разчита отчасти на изпипани маркетингови материали, ориентирани към клиентите, за да осигури доверие към марката, Anik откри, че възможността да отпечатва тези материали рентабилно в офиса напълно промени нещата.

Възможностите за достъп до облака на принтерите Canon MAXIFY и PIXMA са по подобен начин трансформиращи за Premier Insurance. ?Нашите клиенти често носят документи на срещи. Чрез приложението Canon PRINT вече мога бързо да ги сканирам и те автоматично се изпращат за печат обратно в офиса, така че персоналът да започне да ги анализира веднага“ – обяснява Anik.

Много от принтерите MegaTank MAXIFY и PIXMA на Canon имат цветни сензорни екрани, които можете да персонализирате, за да присъединявате често повтарящи се задачи към икони за еднократно докосване на екрана. За печат върху обикновена хартия, специализирани печатни носители и фотохартия някои от принтерите разполагат и с множество касети и тави за хартия, което намалява загубата на време и усилия за смяна на хартията в една тава.

5. Конструкция, фокусирана върху бизнеса

Мъж гледа картичка в ръката си, зад него е подредена изложба от пъстри цветя, а от едната му страна има принтер Canon.

За много бизнеси екологичната отговорност е важно съображение. Докато Canon предлага рентабилни абонаментни планове за печат за някои от своите принтери с патрони (наличността може да варира в различните държави) заедно с програма за рециклиране на използвани патрони, то системата за презареждане на мастило в принтерите MegaTank пренася екологичността на ново ниво.

Потребител държи разпечатана снимка, а други са разпръснати на масата отпред заедно с флорални презентации.

Forever Rose включва лична снимка с всеки подарък, който се изпраща, и тази снимка трябва да бъде с най-високо качество. Бизнесът установи, че Canon MAXIFY G6040 отговаря на необходимия стандарт при големи обеми и на по-ниска цена от лазерния печат.

Forever Rose е компания за персонализирани подаръци, базирана в Дубай. В Canon MAXIFY G6040 собственикът на Forever Rose, Ebraheem Al Samadi, вижда решение, което може да задоволи необходимостта от постоянно надежден и високопродуктивен печат, като същевременно намали разходите за печат. ?Видяхме значително спестяване на разходи в сравнение с лазерния печат, който използвахме преди“, казва той.

?Печатаме ежедневно“ – казва международният търговски директор на компанията Asim Hussain. ?А печатът с голям обем на достъпна цена беше основен фактор при избора на принтера Canon MegaTank.“

Ценовата достъпност е само половината от историята. Висококачествените резултати на PIXMA G6040 задоволяват нуждите на компания, чиито клиенти очакват повече съвършенство по отношение на представянето. Тъй като висококачествените багрилни мастила на PIXMA G6040 осигуряват отпечатване на красиви и естествени снимки, клиентите на Forever Rose вече могат да включат безупречно отпечатана лична снимка при изпращане на подарък.

За допълнително удобство Canon Small Business Print Hub предоставя богата справочна информация и случаи от практиката за идеи как наистина да предадете посланието си чрез печат. Освен това Canon PosterArtist осигурява хиляди дизайни с възможност за персонализиране на една ръка разстояние, така че можете да създавате професионално изглеждащи плакати, банери и флаери бързо и директно на място.

Принтер MegaTank на Canon и няколко бутилки резервно мастило стоят на бюро с монитор за компютър и настолна лампа отзад.

Освен че разполагат с персонализиран 2,7-инчов сензорен екран, MAXIFY GX1040 и MAXIFY GX2040 имат нов LED индикатор за състоянието с променящ се цвят, което улеснява проверката на напредъка на печат. Те също са съвместими с облачни услуги и можете да печатате и сканирате директно от смартфони и таблети с Android и iOS чрез приложението Canon PRINT.

В крайна сметка принтерите MegaTank MAXIFY и PIXMA на Canon осигуряват първокласно качество и висока скорост на печат, като същевременно поддържат ниски експлоатационни разходи. Крайният резултат е, че те могат да подобрят вашата производителност и да направят бизнеса ви по-печеливш, както и по-ефективен.

Matthew Richards & Paul Fitzpatrick
  1. Капацитетът за отпечатване е приблизителна стойност, измерена чрез тестов метод на Canon с помощта на еталон ISO/IEC 24712 и симулация на непрекъснат печат с използване на патрони за замяна след първоначалното конфигуриране на принтера.
  2. Скоростта на печат на документи А4 върху обикновена хартия е измерена на базата на средна стойност ESAT в тест от офис категория на стандарта ISO/IEC 24734.

Свързани продукти

Свързани статии

  • СЪВЕТИ ЗА ПЕЧАТ

    Как да печатате сигурно

    8 начина да използвате функциите за сигурност на принтера Canon, за да осигурите защитен печат.

  • ОТПЕЧАТВАНЕ

    Най-добрите принтери за домашни офиси

    Направете работата от вкъщи лесна с принтери Canon PIXMA и MAXIFY.

  • ОТПЕЧАТВАНЕ

    Canon PosterArtist

    Създавайте професионални дизайни на плакати бързо, лесно и безплатно.

  • ОТПЕЧАТВАНЕ

    Мастиленоструен или лазерен: кой е подходящият за вас?

    Открийте разликите между мастиленоструйните и лазерните принтери на Canon и разберете кой отговаря най-добре на вашите нужди.