<

365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@

图片

Фотоалбуми

Вашият живот в HD. Цифровите снимки могат да се споделят за секунди, но нищо не може да се сравни с усещането да държиш отпечатана снимка в ръцете си. Защо да не създадете сами фотоалбум с високо качество, като използвате hdbook. Персонализиран фотоалбум, професионално отпечатан и събран, наистина ще съживи вашите снимки, ще ви помогне да се насладите на спомените си и е чудесен подарък за семейството и приятелите.


Откъде да закупите

Вашият персонализиран hdbook. Лесно като 123.

1. Изберете вашите снимки

Изберете вашите любими изображения, които да покажете във вашия първокласен фотоалбум – перфектен за наистина персонален подарък или просто за споделяне на безценните моменти с приятелите и семейството.

2. Изтеглете софтуера hdbook

Софтуерът hdbook ви позволява лесно да проектирате фотоалбум за минути. Просто изтеглете софтуера на вашия персонален компютър или Mac от някой от сайтовете за продажба на hdbook, подредете своите снимки и текст и го изпратете за печат.

3. Насладете се на спомените си

Вашият персонализиран фотоалбум ще бъде отпечатан на най-съвременен принтер Canon DreamLabo 5000. Скоро ще получите фотоалбум с професионално качество с живи реалистични цветове и отчетлив текст.

Персонални вдъхновения за фотоалбуми

Зашеметяващо качество на снимките

Вашите спомени в HD

Вижте и почувствайте превъзходното качество на hdbook. Благодарение на нашата технология за печат с висока резолюция със 7 мастила снимките са с красиви детайли, естествени тонове на кожата и реалистично възпроизвеждане на цветовете. Цветните снимки изглеждат толкова живи, сякаш изскачат от страницата, а черно-белите изображения притежават плавна градация за класически изглед.

Изберете корица за своя hdbook

Наистина персонализиран фотоалбум

Създайте своя персонална корица за фотоалбум, като добавите текст и изображения, за да стане наистина ваша. Професионално отпечатан и сглобен, вашият hdbook ще краси всяка полица.

Добавете текст към снимките си

Ясен. Четлив. Отчетлив.

Добавете надписи към снимките и името на албума на корицата. Благодарение на специалната формула на мастилата и разделителната способност за печат от 2400 dpi текстовете в hdbook са изключително отчетливи.

Плоско подвързване


Перфектно разпределение на двойна страница

Всички наши фотоалбуми използват плоско подвързване, така че можете да разположите изображения на две страници, без да изгубите части от снимките между двете страници. Първокласното качество на двустранната фотохартия ви позволява да увеличите от стандартните 24 страници до 100 страници, без да загубите тънкия размер на гръбчето.

Изберете между размерите на hdbook

Формат, който да отговаря на вкуса ви

Налични са квадратни формати с размери от 127 x 127 mm, 210 x 210 mm и 300 x 300 mm, можете да зададете портретна или пейзажна ориентация с размер A5 и A4 или да изберете пейзажна ориентация A3, така че със сигурност ще намерите идеалния формат за вашия персонализиран фотоалбум.

Избор от фотохартии

Първокласно покритие

Хартията със специална формула, проектирана да работи с технологията за печат на Canon, ви предоставя HD качество на фото печат за първокласно покритие. Изберете между хартия Luster с текстура, подобна на традиционните отпечатки от фотолаборатория или гланцирана хартия с гладко покритие със силен гланц.


Дълготрайни спомени

Комбинацията от мастила на Canon и фотохартии със специално покритие осигурява дълготрайност на вашите фотографии. Най-малко за 300 години, така че можете да сте сигурни, че и следващите поколения ще се наслаждават на вашия фотоалбум.*

Софтуер за фотоалбум

Нашият лесен за използване софтуер за Windows или Mac ви позволява да създадете персонален фотоалбум за минути. Изберете размера на вашия албум, добавете изображения и изберете оформление от широката гама, която предлагаме.

Бързи, предварително настроени оформления

Създаването на собствен фотоалбум е още по-лесно с функцията Autoflow. Софтуерът автоматично подрежда снимките и ги поставя в полета според най-добрата ориентация. Можете да донастроите изгледите на страницата и изображенията, преди да изпратите вашия персонализиран фотоалбум за печат.

Разширени персонализирани оформления

В допълнение към лекотата на използване, безплатният софтуер hdbook има разширени функции, които ви предоставят пълна свобода в дизайна, за да създадете своя фотоалбум по ваш начин и да разкажете своя собствена история.

Откъде да закупите?

Изтеглете безплатния софтуер за фотоалбуми hdbook от един от нашите търговци и започнете да създавате луксозни фотоалбуми още днес. Започнете, като щракнете върху знамето на държавата до избрания представител на hdbook.

Австрия

Белгия

Дания

Германия

Италия

Люксембург

Полша

Обединено кралство

Ирландия

*Приблизителен живот на разпечатката при съхранение на тъмно

<Тестови методи и критерии за определяне>

Посочените данни за дълготрайност на изображението като брой години са определени на базата на тестови методи и критерии, описани в стандарта "Оценка на стабилността на отпечатана дигитална цветна снимка" (JEITA CP-3901) издаден от JEITA (японска асоциация за електроника и информационни технологии).

<Бележка относно отпечатването и показването на снимки>

Действителната дълготрайност на изображението може да се различава от приблизителните стойности, посочени по-горе, в зависимост от условията на показване/съхраняване. Броят години е изчислен от резултатите от ускорени тестове, извършени от Canon Inc., и не представляват продуктова гаранция. За по-голяма дълготрайност на вашите изображения: излагане на светлина, газове от околната среда, висока температура и влажност могат да ускорят избледняването на цветовете. Избягването на тези причиняващи избледняване фактори по време на съхранение и показване е ефективен начин за удължаване на дълготрайността на изображенията на вашите снимки.


*Конструкцията и спецификациите подлежат на промяна без предупреждение.