<

365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@

图片
image.canon 1.5.0

ПРИЛОЖЕНИЯ ЗА ФОТОАПАРАТИ И ПРИНТЕРИ НА CANON

IMAGE.CANON

Насладете се на безпроблемно прехвърляне на изображения и видеоклипове на вашите устройства и уеб услуги, както и на безплатно облачно съхранение, автоматично от вашия фотоапарат на Canon1.

IMAGE.CANON

Безпроблемно прехвърляне на мултимедийни файлове и безплатно съхранение

Свържете се автоматично от вашия фотоапарат на Canon1 към облака, където всички ваши снимки и видеоклипове – включително необработени файлове и 4K – се съхраняват сигурно в продължение на 30 дни2 и автоматично се прехвърлят на вашите устройства и уеб услуги. Плюс това се наслаждавайте на дългосрочно съхранение на вашата библиотека в размер за социални мрежи и 10 GB4 за най-важните ви оригинали.

Отвъд съхранението

image.canon безпроблемно заснема вашите снимки и видеоклипове и ги поставя на местата, където трябва да бъдат, за да ви помогне да разкажете историите си на приятели, семейство или на по-широка аудитория.

Най-нови функции

Непрекъснато добавяме още функции, за да съхранявате изображенията и видеоклиповете си там, където ви трябват, за лесна интеграция с различни работни потоци, включително с всички акаунти за снимки в Google.

 • Поддръжка на Frame.io

  Автоматично прехвърляйте снимки и видеоклипове, заснети с фотоапарати, към софтуер за нелинейно редактиране, като Adobe Premiere Pro чрез Frame.io.

 • Поддръжка на видео с Adobe Photoshop Lightroom

  Прехвърлете кратките си видеоклипове в Lightroom заедно със снимките си.

 • Поддръжка на корпоративни потребители на Adobe Lightroom

  Използвайте бизнес акаунта си в Lightroom за безпроблемна интеграция с image.canon.

image.canon свързва вашия фотоапарат на Canon1 със света ви.

Вижте как image.canon може да трансформира начина, по който съхранявате, обработвате и споделяте снимки. Не се изискват кабели, обемисти устройства или четци за карти. Само вие и вашият фотоапарат.

Съхранение и споделяне с image.canon

Безпроблемното качване в облака е само началото на вашето пътешествие за разказване на истории.

 • image.canon 1.5.0

  Безпроблемно качване

  От фотоапарата към облака – автоматично.1

 • image.canon 1.5.0

  30-дневно неограничено съхранение

  Съхранявайте всичко, докато не преместите всичко в дългосрочно хранилище.

 • image.canon 1.5.0

  Автоматично изтегляне

  Автоматично изтегляйте изображения, за да работите върху тях локално.

 • image.canon 1.5.0

  Автоматично препращане на изображения

  Препращайте към платформата си в Adobe, Frame.io, Flickr или Google.

 • image.canon 1.5.0

  Обработка на изображения в облака

  Този мощен инструмент ще подобри качеството на изображението.3

 • image.canon 1.5.0

  Дългосрочно съхранение

  До 10 GB неограничено пространство за съхранение.

 • An LCD screen of a Canon camera showing transfer of images to image.canon.

  Автоматично прехвърляне

  С фотоапарати на Canon с Wi-Fi функция1, пуснати на пазара от 2020 г., можете да се наслаждавате на автоматичен трансфер на фон директно към image.canon – портала към вашето решение за облачно съхранение или за редактиране в облака.

  В сърцето на интернет пространството

  image.canon не е просто за съхранение. Той поставя вашите изображения, изпратени автоматично или ръчно от фотоапарат с Wi-Fi на Canon1, в централен хъб за безпроблемна доставка занапред.

  A man is sitting at the desk with a laptop showing image.canon with pictures on the screen. Below there is a smartphone with the same images on the screen. In the background there is a Canon camera and in foreground Canon SELPHY QX10 compact printer.
  Image.canon app is shown on a smartphone. Next to it a man is tapping the option on the Canon camera LCD.

  Бързи връзки

  Независимо дали искате свързано облачно съхранение за семейни снимки, или за професионален работен процес, image.canon предлага бързи прехвърляния до любимите ви уеб услуги и до вашия компютър.

  Безплатно съхранение

  Съхранявайте всичките си мултимедийни файлове, включително необработени изображения и 4K видеоклипове, в продължение на 30 дни2 – достатъчно време, за да ги изтеглите на вашите устройства и да ги прехвърлите към любимите ви услуги. Изображенията с размер за социалните мрежи са създадени и се съхраняват в личната ви библиотека. Насладете се на дългосрочно съхранение от 10 GB за най-важните ви мултимедийни файлове.4

  Seascape image on a smartphone shown on image.canon app. Canon camera is seen in the background.
  Мъж, който държи в едната си ръка смартфон, а в другата – фотоапарат Canon, като гледа LCD екрана на фотоапарата.

  Удобно, лесно и интуитивно

  Лесното и интуитивно удобство е в основата на image.canon. Лесно сортирайте изображенията по желания от вас начин и се наслаждавайте на безпроблемно споделяне директно в социалните мрежи или по имейл.

  Съвместимост с фотоапарати на Canon

  Открийте пълния списък на фотоапарати на Canon, които могат да бъдат свързани към image.canon тук.
  Научете повече

  Абонаментни услуги

  Научете повече за абонаментните услуги на Canon за обработка на изображения в облака с помощта на обработка на изображения чрез невронна мрежа. Обработвайте вашите изображения в RAW формат с по-високо качество благодарение на технологията за самообучение в image.canon. Освен това можете да обработвате изображения в RAW формат в облака точно както при обработката на RAW във фотоапарата.3
  Научете повече

  Поддръжка

  Търсите този софтуер за вашия продукт на Canon?
  Научете повече

  Свързани продукти

  Google Drive, Google Photos, Google One и YouTube са търговски марки на Google LLC. Adobe, Photoshop, Lightroom, Premiere Pro, Frame.io и логата на тези услуги са регистрирани търговски марки или търговски марки на Adobe в САЩ и/или в други държави. Wi-Fi? е регистрирана търговска марка на Wi-Fi Alliance. Споменатите имена на други компании, продукти и услуги са търговски марки или регистрирани търговски марки на съответните им собственици.
  1. Не всички фотоапарати на Canon поддържат автоматично прехвърляне на фона. Други съвместими фотоапарати с Wi-Fi на Canon предлагат лесно ръчно прехвърляне директно към image.canon. За пълен списък на съвместими фотоапарати, моля, посетете https://image.canon/st/en/connectable-models.html. Съвместимите фотоапарати трябва да бъдат свързани към интернет чрез Wi-Fi.
  2. След 30 дни оригиналните изображения се изтриват, освен ако не са преместени за дългосрочно съхранение
  3. Тази функция е платена услуга и е достъпна само за определени фотоапарати на Canon.
  4. Ако тази услуга не се използва за 1 година, всички изображения ще бъдат изтрити независимо от датата на изтичане.