<

365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@

图片

Фотоапарати на Canon

Открийте гамата от фотоапарати на Canon и изведете творчеството си на следващото ниво.
Canon Camera

Фотоапарати на Canon

Намерете най-добрия фотоапарат за вас

От шикозни и преносими фотоапарати за моментални снимки и компактни фотоапарати, които предлагат лекота, гъвкавост на фиксирани обективи, до DSLR и безогледални фотоапарати с най-съвременните функции – гамата фотоапарати на Canon предлага на всички път към творчеството.

Нашите най-нови продукти
 • Interchangeable Lens Cameras

  ТВОРЧЕСКА ГЪВКАВОСТ

  Фотоапарати със сменяеми обективи

  Фотоапаратите със сменяеми обективи, като EOS DSLR и безогледалните фотоапарати, могат да избират от широк набор от различни обективи – от бързи и ярки улраширокоъгълни обективи, които предлагат много детайли, до широкообхватни телеобективи, които приближават вашия свят – и предлагат по-добра платформа за творчество.

 • PowerShot G5 X Mark II

  ЛЕКИ И ПРЕНОСИМИ

  Компактни цифрови фотоапарати

  Страхотни за ежедневието. Леки и преносими цифрови фотоапарати с фиксирани обективи, вариращи от фотоапарати с опции за лесно насочване и снимане до експертни творчески фотоапарати. Идеални за тези, които искат ?всичко в едно“ фотоапарати за снимане на мига.

 • ПРЕНОСИМИ ПРИНТЕРИ

  Фотоапарати за моментални снимки и джобни принтери

  Избирайте между модели 2 в 1 с фотоапарати и удобни огледала за селфита или елегантни преносими принтери с умни връзки към вашето смарт устройство – всички ви предоставят в дланта на ръката ви силата да печатате.

Нови продукти

Създадени да подхождат на вашата страст към фотографията, новите ни фотоапарати включват най-новите иновации за изображения благодарение на настоящата ни водеща в класа си инвестиция в научно-развойната дейност.

Нуждаете се от помощ, за да откриете подходящия фотоапарат?

Използвайте нашия селектор за фотоапарати и намерете най-добрия фотоапарат за вас.

Вдъхновете се

Разделът ?Вдъхновете се“ важен източник на полезни фотографски съвети, съвети за купувача и проницателни интервюта – всичко, от което се нуждаете, за да откриете най-добрия фотоапарат или принтер и да вдъхнете живот на следващата си творческа идея.

Впуснете се в пътешествието с разказване на истории с Canon

Ние в Canon помагаме на хората да разказват истории вече над 80 години. Малко хора са виждали повече иновации и еволюция от Mike Burnhill – нашият продуктов специалист с над 11 години опит. Намерихме Mike, за да обсъдим миналото, настоящото и бъдещето на Canon.

Canon Camera

Може да се заинтересувате също и от...

Регистрирайте се за получаване на нашия бюлетин

Получавайте всички последни новини и информация за продукти.