<

365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@

图片
A man stands under a city centre bridge beside a road to take a photo with a Canon camera.

Съвети и техники

ТЕХНОЛОГИЯ

Сравнение на APS-C и пълен кадър

Каква е разликата между APS-C и пълнокадровите фотоапарати и кой е точният за вас?

Прочетете повече

APS-C vs full-frame

Нашите съвети и техники

Искате ли да научите основните фотографски умения, да опитате творчески техники или да подобрите резултатите си? Тогава оставете нашите експертни съвети да ви насочват към увереността и уменията, за да надминете другите днес.

Търсите нещо специфично? Уточнете търсенето си
Филтриране по

A person taking a photograph with a Canon camera and lens on a beach at sunset.

Независимо дали пътувате с малко багаж, с ограничен бюджет, или тепърва започвате, това ръководство ще ви помогне да изберете най-доброто оборудване за вашето приключение с туристическата фотография.

Прочетете повече

Filmmaker Matthew Vandeputte uses his camera from an elevated position among city buildings. ? Pete Jobson

Научете как да улавяте времето и движението по нов творчески начин със съвети от видеографа Matthew Vandeputte, който снима интервална фотография и хипер-интервална фотография.

Прочетете повече

Portrait lenses tips tricks

Има широка гама обективи на Canon за портретна фотография, но кой от тях е правилният за вас? Изборът на правилния обектив за портретна фотография може да изглежда труден, така че ето какво трябва да обмислите.

Прочетете повече

Reach for new heights with the Canon IVY REC

Aimee Graham, която се занимава с изкуство от хартия, разкрива как да комбинирате печата и рисуването, за да създадете красиво изкуство с пеперуди за вашия дом.

Прочетете повече

A close-up of some candles on a cake, with blurred lights in the background.

Нищо не е по-добро от ефекта ?боке“ на фотоапарата – независимо дали е на предния, или на задния план. Следвайте тези съвети, за да заснемете красиво разфокусиране на фона.

Прочетете повече

star trails over mountain

През повечето време е предимство да имате фотоапарат в ръката си, за да можете да реагирате бързо за перфектния кадър, но има и случаи, когато е по-добре да поставите фотоапарата на статив и да снимате дистанционно.

Прочетете повече

A child sat at a table with a parent creating colourful papercrafts using a Canon printer.

От куклени спектакли до настолни игри, от учебни помагала до занимателни лабиринти – използвайте безплатната и динамична гама проекти за работа с хартия на Creative Park, за да занимавате и забавлявате децата си по цял ден.

Прочетете повече

Printed decorations and hand-held signs for a wedding day next to a portrait of a bride and groom in a frame.

От специализирани картички до ретро табели – има много творчески начини, чрез които да персонализирате вашия голям ден, когато сте въоръжени с принтер Canon и малко въображение...

Прочетете повече

A crowd of people watch music on a huge festival stage in the sun. Photo by Bart Heemskerk.

Bart Heemskerk разкрива как любовта му към музиката довела до кариера, в която снима легендарни представления, и споделя своите съвети за улавяне на страхотни снимки от фестивал.

Прочетете повече

Costumes, sun, and rock & roll: 10 tips for festival photography

Фестивалният фотограф Ben Morse разкрива как се правят снимки на музикални фестивали, достойни за рок звезда, както и защо компактният фотоапарат PowerShot SX740 HS може да бъде идеалният ви фестивален фотоапарат.

Прочетете повече

corgi running

Да снимаш означава да улавяш моменти за част от секундата. Трябва да следите играта, да следвате сноубордистите или да сте винаги нащрек, за да снимате градските сърфисти, докато яздят вълните. Но няма да се наложи да се движите чак толкова бързо, ако сте подготвени.

Прочетете повече

time lapse of night sky

Без съмнение сте гледали някои невероятни ускорени видеозаписи на Млечния път, който изгрява в нощното небе, или на забързан трафик в града. В това кратко видео и ръководство ще се запознаете с основите на интервалната фотография.

Прочетете повече

child holding autumn leaf

От богатите цветове до нежните златисти слънчеви лъчи и ранната утринна роса – есента е прекрасен сезон. Прочетете най-добрите ни съвети за това как да издигнете вашата есенна фотография на следващото ниво.

Прочетете повече

Интересувате се от конкретен техника за фотография?

Приложение Canon Photo Companion

С персонализирано съдържание, предизвикателства и вдъхновение, за да ви напътства по време на фотографското ви пътешествие, нашето приложение Photo Companion е перфектният партньор за всеки визуален разказвач.

Изтеглете приложението

A man stands on rocks in front of a bright blue mountain river, taking a photo on a Canon camera.

Запознайте се с нашите истории

Открийте интервюта и вдъхновяващи истории от хора със страст

ВИЖТЕ ИСТОРИИ

Фотографът Richard Walch наблюдава крайбрежна ивица, като снима със своя фотоапарат Canon.

Регистрирайте се за получаване на нашия бюлетин

Получавайте всички последни новини и информация за продукти

АБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА