<

365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@

图片
Beautiful image of trees on sand dunes at sunset taken on Canon EOS-R

Най-нови продукти

Открийте нови продукти на Canon, разработени да ви помагат в създаването на незабравими истории

Фотоапарати за моментални снимки

Снимайте, печатайте и залепвайте с фотоапарат за моментални снимки с джобен формат, където и да сте. Идеални за любители на селфита, тези преносими фотоапарати-принтери имат рефлекторни огледала за идеално позиране без бъркотия и мастило за безпроблемно и моментално удовлетворение.

Безогледални фотоапарати

Разкажете утрешните истории днес със снимки и филми в превъзходно качество. Нашите нови безогледални фотоапарати са лесни за носене и съчетават най-доброто от компактните и DSLR фотоапарати на Canon в компактно тяло със сменяеми обективи.

Обективи

Съчетаваме най-добрата изработка и усъвършенствана оптична технология в новите ни обективи, за да осигурим снимки и филми в превъзходно качество. Също така винаги надграждаме нашата уникална и широка гама – за да може да намерите перфектния обектив за вас.

Фотоапарати и светкавици

Създадени да подхождат на вашата страст към фотографията, новите ни фотоапарати включват най-новите иновации за изображения благодарение на настоящата ни водеща в класа си инвестиция в научно-развойната дейност. Освен това може да видите нещата в различна светлина с най-новите ни светкавици Speedlite.

* 250D (черен/сребрист) е най-лекият от всички в света цифрови еднолещови рефлексни фотоапарати с датчик за размер APS-C и има подвижен LCD монитор. Включително батерията и картата памет според насоките на CIPA. От 9 април 2019 г. (извършено от Canon).

Аксесоари

Системи Cinema EOS

Професионални видеокамери

Многофункционални камери

PTZ камери

Потребителски видеокамери

Принтери

Независимо дали искате страхотни цветни снимки, или надеждно, висококачествено отпечатване и сканиране на документи у дома – нашите нови спестяващи ви място и многофункционални принтери са оборудвани с най-съвременните функции за съвършено качество и интелигентно свързване.

Бинокли

Създадени за съвършеното зрително изживяване, последните допълнения към гамата бинокли със стабилизиране на образа на Canon предоставят изключително стабилно наблюдение без статив за изследване както на външни пространства и природа, така и за редица зрителни събития.

Професионални дисплеи

Други продукти

Непрестанните ни технологични иновации осигуряват нови продукти на Canon, които постоянно да се добавят в нашето портфолио – от най-новите ни бинокли със стабилизиране на образа до самостоятелни скенери за снимки и документи, лазерни показалки и калкулатори.