<

365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@

图片

Екологичност от Canon

Променяме начина, по който работим и произвеждаме, за да създадем един по-устойчив свят за хората и за нашата планета.

Освен това се стремим да бъдем отговорен партньор на нашите клиенти, като им помагаме да изпълняват своите ангажименти за устойчивост.

Canon Picturing a Sustainable Future
Устойчив свят

Намаляване на CO2

Целта ни е да постигнем нулеви нетни въглеродни емисии до 2050 г. в съответствие с Парижкото споразумение. Това включва последователни действия в целия ни бизнес – от операциите, производството и транспорта до дизайна на продуктите и опаковките.

Определихме краткосрочни цели за 2030 г. и ги представихме на SBTi (Инициатива за научнообосновани цели) за прозрачност и проверка.

Кръгов бизнес

Нашата амбиция е да се превърнем в кръгов бизнес. Всеки продукт и материал се проектира, създава, използва повторно, поправя и рециклира в затворен цикъл.

Чрез иновативното производство ние се отказваме от отпадъците и спомагаме за по-дългото използване на нашите продукти и материали.

20220331 MK

Образователни и младежки програми

Младите хора заслужават и трябва да имат право на глас в определянето на бъдещето на нашия свят.

Даваме възможност на младите хора да споделят своята история чрез създаване на изображения в сътрудничество с неправителствени организации (НПО) и с подкрепата на нашите посланици на Canon като партньори за изпълнение на програмата.

Подкрепа на местните общности

Дейностите ни в областта на устойчивото развитие се фокусират и върху инициативи за създаване на положително социално и екологично въздействие върху нашите местни общности.

Говорете с нашия екип за устойчивост

Споделете мислите и въпросите си с нашия екип за устойчивост

Партньорства и програми

Сътрудничим си с нашите клиенти, бизнес партньори и партньори в бранша, за да допринесем положително за действията в областта на климата.

 • Малка гора

  Навсякъде в Обединеното кралство малки площи земя се превръщат в така наречените ?малки гори“ в рамките на проект, организиран от Earthwatch Europe и подкрепен с гордост от Canon.

 • Coral Spawning Lab

  Coral Spawning Lab заедно с международни партньори ръководи иновативен проект за изследване на размножаването на коралите с цел разработване на техники за стимулиране на размножаването им. Те искат да развият тези водещи в света научни изследвания в полза на екологията в реалния свят. Чрез работата си те ще спасяват застрашени корали, ще опазват световните коралови рифове и ще обучават природозащитници.

Признание и награди

 • Нашите екологични инициативи са признати от международната екологична организация с нестопанска цел CDP от 2014 г. в областта на изменението на климата и защитата на водите. Вписани сме в списъка A на CDP и в двете категории.

  CDP оценява големи компании в световен мащаб за техните усилия за справяне с изменението на климата.

 • Повечето от продуктите на Canon са наградени с екомаркировката Blue Angel на германското федерално правителство

 • От 2020 г. консолидираното сертифициране по ISO 14001 обхваща Canon Inc., както и 124 компании от Групата в 40 държави (593 оперативни обекта) и региони по света

Вижте по-подробно

 • Article

  Reaching out across Africa with Wild Shots

  Meet Mike Kendrick, the conservationist and educator who has been introducing communities to South African wildlife through photography since 2015.

  08 Aug 2022

 • Изображение: Символ на надеждата на конференцията на ООН LDC5

  ?Как можеш да има надежда и просперитет, ако не си представяш бъдещето?“, пита Louise O’Driscoll, която присъства на неотдавнашната конференция на ООН за най-слабо развитите държави в Доха.

  01 May 2023

 • Article

  Different lives, same love: teaching the young photojournalists of Jordan

  What happens when you put a Pulitzer Prize winning photojournalist in a room with 30 teenagers who love photography? They bond and they learn.

  10 Nov 2022

 • ARTICLE

  The importance of sustainability and the circular economy

  Discover our approach to sustainability and our commitments to responsible consumption, production and climate action.

  09 Jun 2021

 • Присъединете се към разговора в нашите социални канали

  СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

  Свържете се

  Споделете мислите и въпросите си с нашия екип за устойчивост