<

365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@

图片
Canon 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@10

Безогледални фотоапарати

Canon 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@10

Фотоапарат, който е толкова универсален, че може да се справи с почти всичко. Това е идеалният спътник при пътуване. Перфектен хибриден инструмент за създаване на съдържание. Вашето средство за творческо себеизразяване.

Спецификации

 • Dual Pixel CMOS AF II

  Автофокус, който разпознава и проследява хора, животни и превозни средства и в режим на снимки, и в режим на видео

 • Серия от снимки честота 15 fps1

  С механичен затвор за най-добри резултати по отношение на бързината и качеството

 • 4K/30p

  Висококачествено видео, предискретизирано от 6K

 • Фокусиране при слаба светлина -4 EV2

  Прецизен фокус в условия на слаба светлина

 • За снимки до ISO 32?000 и за видео до 12?800

  С възможност за разширяване до ISO 51?200 за снимки и ISO 25?600 за видео

 • 4K/60p3

  За по-гладки движения във видео

 • Електронен визьор с 2,36 милиона точки

  С избираема честота на опресняване 60/120 fps4

 • Серия от снимки честота 23 fps5

  С електронен затвор за още по-висока скорост и безшумно снимане6

 • Процесор DIGIC X

  Бърза реакция и минимално забавяне на електронния визьор

 • image.canon

  Директна Wi-Fi връзка за качване в облачни услуги

 • 7,5 cm подвижен сензорен дисплей с 1,04 милиона точки

  Вижте обекта си по нов начин

 • Поточно предаване в реално време в YouTube

  Поточно предаване на живо във вашия YouTube канал7

ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@10

Открийте фотоапарат, който ви дава повече

Гледайте пътуващата блогърка Diana Millos, докато използва 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@10, за да заснеме 48 часа в Севиля.
Canon 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@10 е поставен върху основата на боядисана керамична колона.

Стартова оферта с монтажен адаптер Canon EF-365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@

Извършете надстройка от вашия DSLR фотоапарат с лекота благодарение на нашата стартова оферта: в комплекта е включен монтажен адаптер Canon EF-365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@. Използвайте EF и EF-S обективите, с които вече разполагате от вашия DSLR фотоапарат, и запазете същото качество, производителност и функционалност с 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@10. В зависимост от наличността само по време на пускането на пазара на Canon 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@7 и 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@10.

Стартова оферта с монтажен адаптер Canon EF-365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@

365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@10 в един поглед

 • Повече рязкост

  365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@10 разполага с нашата прочута система за фокусиране Dual Pixel CMOS AF II, програмирана чрез технология за изкуствен интелект със задълбочено самообучение за усъвършенствано разпознаване на обекти.

 • Повече бързина

  Реагирайте инстинктивно, улавяйки мимолетните моменти на време със серия от снимки с висока скорост – идеално за заснемане на дива природа и спортни събития.

 • Повече гъвкавост

  Независимо дали заснемате снимки, видео, или комбинация от двете, 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@10 осигурява превъзходно качество на изображенията всеки път.

 • По-лесна и удовлетворителна работа

  От момента, в който хванете 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@10, ще се почувствате свързани с него, сякаш той е продължение на творческата ви същност.

 • Повече възможности за свързване

  365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@10 се свързва безжично към вашия смартфон, така че можете да споделяте творчеството си с приятели и последователи.

 • Галерия с примерни изборажения

  Вижте какво 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@10 може да създаде.

 • Повече рязкост

  365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@10 разполага с нашата прочута система за фокусиране Dual Pixel CMOS AF II, програмирана чрез технология за изкуствен интелект със задълбочено самообучение за усъвършенствано разпознаване на обекти. Тя е бърза, прецизна и невероятно чувствителна при слаба светлина – всъщност е точна дори в сцени, осветени само от лунна светлина.

  Canon 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@10 – Изпитайте ново усещане за автофокус

  Насладете се на нов вид автофокус

  365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@10 може да разпознава хора, превозни средства и животни – като котки, кучета и птици – като ги проследява, докато се движат навсякъде из кадъра8. Дори бързодвижещи се обекти се заснемат ясно фокусирани.

  Когато заснема хора, 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@10 първо дава приоритет на очите на вашия обект – ?прозорец към душата“. Ако те не се виждат, тогава лицето се проследява вместо това. А ако обектът ви се обърне за момент, главата е следващата по ред, следвана от тялото.

  Повече бързина

  Реагирайте инстинктивно, улавяйки мимолетните моменти на време със серия от снимки с висока скорост – идеално за заснемане на дива природа и спортни събития. 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@10 може да заснема серии от снимки като RAW, JPEG или HEIF изображения със скорост до 15 кадъра1 в секунда (или 23 fps5 с помощта на електронния затвор на фотоапарата). Като през цялото време следи обекта в кадъра, регулирайки непрекъснато фокуса и експонацията в отговор на променящата се сцена.

  Заснемане на моменти за части от секундата

  Заснемане на моменти за части от секундата

  В режим на серия от RAW изображения можете да заснемате снимки със скорост до 30 fps със 75% изрязване, като изображенията се записват в един филмов файл за подредено и лесно организиране. След това отделните изображения могат да бъдат извлечени, обработени и редактирани с нашия безплатен софтуер Digital Photo Professional (DPP). Когато предварителното заснемане е активирано в менюто на фотоапарата, 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@10 заснема 0,5 секунди действие преди натискането на спусъка, така че винаги ще уловите онзи магически перфектен момент.

  Бърза реакция

  Фотоапаратът реагира бързо на командите ви, като ви дава огромно предимство, когато става въпрос за улавяне на точния момент. Процесор DIGIC X осигурява отзивчиво управление и минимално забавяне или затъмнение на визьора, така че винаги ще усещате връзка с обекта.

  Canon 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@10 – Процесор Digic X

  Повече гъвкавост

  Независимо дали заснемате снимки, видео, или комбинация от двете, 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@10 осигурява превъзходно качество на изображенията всеки път. Освен това е леснопреносим с тегло едва 429 g9, така че винаги можете да го вземете със себе си.

 • Поемете контрол

  Фотографите могат да изберат да записват снимките, които правят, в JPEG или в HEIF файлове или да заснемат изображенията в RAW формат за максимална гъвкавост при постпродукцията. Нашата технология Dual Pixel RAW ви позволява дори да подобрявате изображенията си чрез микрорегулиране на рязкостта и боке-ефекта и намаляване на отблясъците.

 • Идеалният баланс

  24,2-мегапикселовият сензор ви дава идеалния баланс между детайлност, скорост и производителност при слаба светлина. Максималната светлочувствителност ISO 32000 (с възможност за разширяване до ISO 51200) позволява повече детайли и по-малко шум, когато снимате на тъмно. Има и вградена светкавица, която ви дава малко повече светлина при необходимост.

 • Canon 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@10 – Режими на сцена за панорамиране и панорама

  Сценичните режими за панорама и панорамиране са включени в 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@10, което улеснява получаването на превъзходни резултати при снимане с тези техники.

  Светлина, камера, снимай!

  4K резолюция, която надминава очакванията

  4K резолюция, която надминава очакванията

  365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@10 заснема изключителни 4K видеозаписи, които изглеждат превъзходно на UHD дисплеи и позволяват изрязване без загуба на качество при редактиране за Full HD проекти. Филмотворците могат да избират между 4K/60p3 за коприненогладко възпроизвеждане на движещи се обекти и ефекти на забавен каданс или зашеметяваща предискретизация до 4K/30p, създадена от 6K изхода на 24,2-мегапикселовия сензор на фотоапарата. Трябва да видите резултатите, за да им повярвате.

  Суперплавно движение

  Когато снимате в режим Full HD, можете да използвате кадрови честоти до 120 fps, разкривайки още повече тънкости в движението на подвижни обекти.10 А при сцени с бавно движение способността за създаване на страхотни 4K и Full HD филми от интервални снимки във фотоапарата добавя още повече възможности към вашия творчески арсенал.

  Суперплавно движение

  По-лесна и удовлетворителна работа

  От момента, в който хванете 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@10, ще се почувствате свързани с него, сякаш той е продължение на творческата ви същност. Бутоните и дисковете попадат инстинктивно под пръстите и палците ви, а електронният визьор на фотоапарата (EVF) предлага ясен и точен изглед към света.

 • Помощник за оптичен визьор

  На разположение е дори режим на помощник за оптичен визьор, който помага на тези, които извършват преход от фотоапарати с оптичен визьор, като например DSLR.

 • Електронен визьор

  Електронният визьор с 2,36 милиона точки на 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@10 показва как точно ще изглежда дадено заснето изображение – от дълбочината на рязкост до баланса на бялото и стила на снимката. Той е удобен, лесен за използване и може да се персонализира, така че да виждате само информацията, която ви трябва.

 • Подвижен сензорен дисплей

  Електронният визьор се допълва от голям 7,5 cm подвижен сензорен дисплей с 1,04 милиона точки, който ви позволява да композирате и снимате от висок или нисък ъгъл, за да получите различен изглед към обекта.

 • APS-C влиза в системата 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@

 • Система, предназначена за бъдещето, създадена днес

  365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@10 е член на системата 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@ – колекция от фотоапарати, обективи и аксесоари, проектирани из основи за предоставяне на превъзходни снимки и видео, сега и в бъдеще. По-бързо, по-широко (54 mm) гнездо за обектива прави възможни нови нива на производителност, което означава, че можете да изразите креативността си по нови начини.

 • Интегрирайте и разширявайте

  Въпреки това можете да продължите да използвате EF и EF-S обективите, с които вече разполагате, благодарение на три монтажни адаптера за обектив. Те могат също така да добавят допълнителна функционалност, като например персонализируеми контроли или променлив ND филтър.

 • Сравнение на APS-C и пълен кадър

  Предимството на APS-C

  Тъй като 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@10 е изграден на основата на сензор с размер APS-C, обективите предлагат 1,6 пъти по-голям телефото обхват в сравнение с еквивалентните фокусни разстояния при пълнокадров фотоапарат. Приближете се до самия ви обект за наситени с емоция изображения на диви животни и действия, които изпълват кадъра.

  Учете се и израствайте, докато снимате

  На тези, които правят първите си стъпки с EOS или са начинаещи фотографи, потребителският интерфейс с указания помага да развият уменията си и ги учи как работи фотоапаратът. Когато сте готови да продължите сами, стандартният интерфейс на фотоапарата е толкова интуитивен и удобен за потребителя, че може дори да забравите за него.

  Учете се и израствайте, докато снимате

  ?ХАРЕСВА МИ КАК РАБОТИ ФОТОАПАРАТЪТ. ТОЙ Е НАИСТИНА, НАИСТИНА БЪРЗ И АВТОФОКУСЪТ Е НЕВЕРОЯТЕН.“

  Повече възможности за свързване

  365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@10 се свързва безжично към вашия смартфон, така че можете да споделяте творчеството си с приятели и последователи. Публикувайте в социалните мрежи, изпращайте видеоклипове на приятели и качвайте изображения в акаунти в облак, така че да са готови и да ви чакат, когато се приберете вкъщи.

  image-canon_connectivity_diagram
  Canon 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@10 – Предимства – Повече възможности за свързване

  Безжична свързаност по всяко време

  Вградената Bluetooth функция с ниска консумация на енергия поддържа непрекъсната връзка, позволявайки безпроблемно активиране на 2,4 GHz Wi-Fi, когато изображенията трябва да се прехвърлят. Възможно е също така дистанционно управление на фотоапарата от вашето смартустройство, на което се изпълнява приложението Canon Camera Connect: можете да виждате изображението от фотоапарата, да променяте настройките и да заснемате снимки и видео. За по-лесна дистанционна работа се предлага и безжичният Bluetooth контролер BR-E1.

  365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@10 разполага и с USB-C за зареждане във фотоапарата и дистанционно снимане към компютри PC/Mac.

 • Окажете влияние върху последователите си

  Влогърите и създателите на съдържание могат да използват 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@10 за поточно предаване на видео с превъзходно качество в реално време директно към техните последователи в YouTube7. Просто свържете фотоапарата към вашата Wi-Fi мрежа – не е необходим компютър. Подвижният LCD екран може да се завърти, за да ви осигури точен изглед, ако изнасяте презентация.

  365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@10 поддържа и вертикално заснемане на видео – идеално за заснемане на съдържание за истории в социалните мрежи.

 • Вашето творчество в облака

  Нашият портал image.canon поставя съдържанието ви точно там, където трябва да бъде. Изображенията и филмите могат да се качват безпроблемно – направо от фотоапарата към облака на image.canon през Wi-Fi. От тук те могат да бъдат преместени за дългосрочно съхранение в други облачни платформи или изтеглени на компютър PC или Mac за редактиране.

 • Canon има за цел да постигне нулеви нетни емисии на CO2 от своите бизнес дейности до 2050 г.

  Ще постигнем това, като осигурим средно подобрение от 3% на година в индекса за подобрение на емисиите на CO2 за жизнения цикъл за продукт. И ако то се поддържа така във времето, това би означавало приблизително 50% намаление спрямо нивата от 2008 г. до 2030 г. Смятаме, че това е в съответствие с нивото на намаление, което се изисква от Парижкото споразумение.

  Ние ще продължим да предприемаме целеви прегледи от дългосрочна перспектива като начин за проверка на нашия принос за реализирането на общество с нисковъглероден отпечатък.

  Photographer looking down view finder
  Canon 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@10 – Какво има в кутията

  Какво включва комплектът

  Всичко, което ви трябва, за да направите следващите си стъпки във фотографията и видеографията.

  • Фотоапарат 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@10

  • Капачка на тялото R-F-5

  • Ремък за фотоапарат ER-R10

  • Капак за чехълчето ER-SC2

  • Зарядно устройство LC-E17E

  • Батерия LP-E17

  • Капачка за батерия

  • Захранващ кабел

  • Комплект с ръководства на потребителя

  Обективи и аксесоари

 • RF-S обективи

  RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM

  Стандартен вариообектив APS-C за серията 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@, който е идеален за ежедневни ситуации, като семейна фотография, лайфстайл, портрети и празници.
 • RF-S обективи

  RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM

  Вариообектив за APS-C фотоапарати от серията 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@, който е идеален за туристическа фотография, фотография на дивата природа, спортна и лайфстайл фотография.
 • Обективи RF

  RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM

  Малък, лек вариообектив с ултраширок ъгъл с гъвкаво фокусно разстояние 10 – 18 mm, идеален за пътуване, заснемане на влогове и пейзажи.
 • Ръкохватка-статив Canon HG-100TBR

  Статив

  Tripod Grip HG-100TBR

  Ръкохватката статив HG-100TBR е малка, лека и многофункционална ръкохватка статив, която предлага безжично дистанционно управление.
 • Аксесоари

  Насочен стереомикрофон DM-E1D

  За чисто и ясно цифрово аудио изберете многофункционално чехълче за направляван стерео микрофон DM-E1D заради неговата надеждност, както и бърз достъп до настройките чрез LCD екрана на съвместим фотоапарат.
 • Монтажен адаптер EF-365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@

  Обективи за 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@

  Mount Adapter EF-365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@

  Стандартният адаптер EF-365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@ позволява безпроблемно използване на EF-S и EF обективи с фотоапарати 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@.
 • Монтажен адаптер с контролен пръстен EF-365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@

  EOS аксесоар

  Control Ring Mount Adapter EF-365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@

  Адаптерът с пръстен за управление EF-365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@ предлага същото конвертиране на гнездото на обектива като адаптера EF-365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@, но също така добавя пръстен за управление на обектива.
 • Аксесоари

  Многофункционален адаптер чехълче за връзка със смартфон Link AD-P1

  Свържете смартфона и фотоапарата си с този многофункционален адаптер за нови възможности за работа

  • Създаден за фотоапарат 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@3
  • Поддържайте вашия смартфон с Android и фотоапарат свързани
  • Малък, компактен, лек
 • Свързани статии

 • ТУРИСТИЧЕСКА ФОТОГРАФИЯ

  10 съвета за туристическа фотография

  Фотографът и блогър Diana Millos споделя най-добрите си съвети за невероятни снимки при пътуване.

 • ТУРИСТИЧЕСКА ФОТОГРАФИЯ

  Обиколка на Севиля с 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@10

  Блогърът Diana Millos разкрива защо този иновативен фотоапарат е идеалният спътник при пътуване.

 • КОМПЛЕКТ

  365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@7 или 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@10: кой е подходящият за вас?

  Открийте основните прилики и разлики между следващото поколение APS-C фотоапарати в гамата безогледални фотоапарати със системата 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@.

 • ТЕХНОЛОГИЯ

  Сравнение на APS-C и пълен кадър

  Каква е разликата между APS-C и пълнокадровите фотоапарати и кой е точният за вас?

 • Свързани продукти

  1. Скоростта на серията от снимки може да е по-бавна в зависимост от обекта/условията на снимане, състоянието на батерията, настройките на фотоапарата, използвания обектив и т.н. За подробности вижте разширеното ръководство за потребителя. За информация относно обективите, които поддържат максималната скорост на серия от снимки със серво AF, вижте допълнителната информация за 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@10 на уебсайта ?cam.start.canon“.
  2. По време на заснемане на снимки с обектив f/1.2 централна AF точка, AF при единичен кадър, при 23°C/73°F, ISO100. С изключение на RF обективите с покритие за дефокусирано изглаждане.
  3. Режимът на 4K 60p заснемане е изрязан до 64% от хоризонталната зона.
  4. Максималната кадрова честота по време на автофокус, натиснат наполовина спусък или серия от снимки е 59,94 fps. Имайте предвид, че показаната кадровата честота може да е по-малка в зависимост от обектива, който използвате, и условията на снимане.
  5. Скоростта на серията от снимки може да е по-бавна в зависимост от обекта/условията на снимане, настройките на фотоапарата, използвания обектив и т.н. За подробности вижте разширеното ръководство за потребителя. За информация относно обективите, които поддържат максималната скорост на серия от снимки със серво AF, вижте допълнителната информация за 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@10 на уебсайта ?cam.start.canon“. В зависимост от естеството на обекта или условията на снимане може да се получи ефект на изкривяване на изображението от затварящ се затвор.
  6. Може да се генерират различни от този на затвора звуци (бленда, звук от задвижването на обектива при фокусиране, електронен звук и др.).
  7. Услугата за поточно предаване на живо от фотоапарата се поддържа само в YouTube. Преди да използвате услугата за поточно предаване на живо, трябва да се регистрирате в image.canon. Проверете в YouTube за най-актуалните изисквания. Поточното предаване на живо в YouTube може да бъде променено, спряно или прекратено без предизвестие. Canon не поема никаква отговорност за услуги, предоставяни от трети страни, включително тяхното разпространение в реално време в YouTube.
  8. Приложимо, когато рамката на обекта е показана по време на проследяване и към фотоапарата е монтиран съвместим обектив при активиран пълнообхватен AF или успешно разпознаване на обекта в друг режим на зона. За подробности относно поддържаните обективи вижте [Допълнителна информация] за 365bet体育投注_365bet体育娱乐场-app官方下载@10 в ?cam.start.canon“.
  9. С карта памет и батерия според насоките на CIPA.
  10. В режим на филм с висока кадрова честота звукът не се записва.